Polyplastic

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ

3D Εκτύπωση

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών 3D εκτύπωσης, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Δημιουργείστε το πρωτότυπο που επιθυμείτε.

...............................................

...................................................

...............................................

3D Σάρωση

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες 3D Scanning αντικείμενων. Συλλάβετε και μετατρέψτε πολύπλοκα σχήματα σε ψηφιακά αρχεία σχεδιασμού με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

Σχεδίαση

Στην εταιρεία μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας χειρίζεται 2D και 3D λογισμικά κυρίως για μηχανολογικό, αρχιτεκτονικό και βιομηχανικό σχεδιασμό.

...............................................

...................................................

...............................................

...............................................

...................................................

...............................................

ΙΑΤΡΙΚΗ - ΟΔΟΝΤ/ΚΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΚΟΣΜΗΜΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ

 Η 3D εκτύπωση αποσκοπεί στην διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ψηφιακού σχεδιασμού στο στάδιο της παραγωγής.

Η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τον κλάδο της οδοντιατρικής μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες 3D εκτύπωσης για τη δημιουργία γεφυρών, εμφυτευμάτων καθώς και ορθοδοντικών συσκευών με βιοσυμβατά υλικά, απολύτως ασφαλή για τον ασθενή.

 

Στον κλάδο της ιατρικής κάποιο μέλος του σώματος μπορεί να σαρωθεί και εκτυπωθεί για ορθοτική-προσθετική. Η εταιρεία μας μπορεί να χρησιμοποιήσει την αξονική σας για να εκτυπώσει ένα ακριβές πρωτότυπο του σκελετικού σας συστήματος για ιατρικούς σκοπούς.

 

Επεκτείνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας με τις τελευταίες εξελίξεις της 3D τεχνολογίας για να διευρύνουμε την τεχνογνωσία μας και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Η ανάπτυξη βιομηχανικών προϊόντων με την χρήση του 3D Printing & Scanning μπορεί να διαδραματίσει πολύ σημαντικό και βασικό ρόλο τόσο στην επίσπευση της διαδικασίας και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, όσο και να μειώσει το κόστος παραγωγής ενός καινούργιου προϊόντος. Η ανταγωνιστικότητα και η ταχεία μεταβολή της αγοράς δημιουργεί επιτακτική ανάγκη για γρήγορες και πιο οικονομικές λύσεις. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας σε πραγματικά μοντέλα και να εφαρμόσετε όποιες αλλαγές θέλετε πριν από τη χύτευση του τελικού καλουπιού. Μέσω του 3D Printing μπορείτε να ελέγξετε την εργονομία και την συναρμολόγηση των προϊόντων σας. Η προτυποποίηση τους δίνει μορφή και σας δίνει την δυνατότητα να τελειοποιήσετε τα προϊόντα σας.

 

Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει τις 3D λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιείστε την αντίστροφη μηχανική για την ανάπτυξη των ιδεών σας και την δημιουργία βιομηχανικών εξαρτημάτων και προϊόντων κατανάλωσης.

Με την 3D εκτύπωση ένα αρχιτεκτονικό μοντέλο είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί, πιο οικονομικό, με μεγάλη ακρίβεια και υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας. Ένας 3D εκτυπωτής μπορεί με ευκολία να τυπώσει περίπλοκα και καμπύλα τοιχώματα και οτιδήποτε σχεδιάσετε!

 

Αρκεί να μας στείλετε τα CAD δεδομένα σας για να δημιουργήστε τις μακέτες σας με ευκολία και να απεικονίσετε καλύτερα τα τελικά έργα σας στους πελάτες σας.

 

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες μας την δυνατότητα να μεταφράσουν τα σχέδια τους σε castable 3D εκτυπώσεις. Μπορείτε να σαρώσετε ένα κόσμημα και επεξεργαστείτε το ψηφιακό αρχείο σχεδιασμού καθώς και να το εκτυπώσετε με εξαιρετική ταχύτητα, ανάλυση και φινίρισμα επιφάνειας.

Η τεχνολογία του 3D Printing & Scanning μπορεί να παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για τον εκπαιδευτικό και ερευνητικό τομέα για την ανάπτυξη των ιδεών τους και την εύρεση καινοτόμων λύσεων. Μερικοί από αυτούς τους τομείς είναι η μηχανολογία, η ηλεκτρονική, η αρχιτεκτονική, η εκπαίδευση (π.χ. ανάπτυξη drone).

 

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία CAD σε φυσικά μοντέλα με υψηλή λεπτομέρεια, ανθεκτικότητα.

Η εταιρεία μας δίνει την δυνατότητα σε καλλιτέχνες, σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον μοντελισμό, σε νεαρούς σχεδιαστές να δώσουν ζωή στα αντικείμενα που επιθυμούν με υψηλή έμφαση στη λεπτομέρεια, στην ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που διέπει την εργασία μας.

 

Χρησιμοποιήστε την 3D Εκτύπωση & Σάρωση για την δημιουργία ενός μοντέλου, μίας μινιατούρας, ενός δικού σας drone, ενός γλυπτού, για την αποκατάσταση των συλλεκτικών κομματιών ή ότι μπορείτε να φανταστείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να υλοποιήσουμε την ιδέα σας!

 

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από 20 χρόνια, όταν ο ιδρυτής και νυν ιδιοκτήτης της Polyplastic, Καραχάλιος Νικόλαος, ιδρύει την εταιρία GAMM, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των μηχανημάτων παραγωγής πλαστικών ειδών. Από το 2000, με την ενσωμάτωση νέων στελεχών, η GAMM άλλαξε δυναμικά την οργάνωση και του στόχους της. Αυτό συνετέλεσε στην ίδρυση της εταιρίας Polyplastic.

 

Η Polyplastic είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε δύο κύριους τομείς. Ασχολείται με την αντιπροσωπεία και εμπορία εξειδικευμένων πλαστικών πρώτων υλών και μηχανημάτων. Η συνεχής σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας μας και η ανάγκη μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, οδήγησε στην ανάπτυξη ενός καινούργιου τομέα, ο οποίος αφορά την τρισδιάστατη εκτύπωση, σάρωση και σχεδίαση.

 

Η πολυετής πείρα μας και τεχνογνωσία του αντικειμένου μας θέτει σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες του είδους μας. Ελπίζουμε ότι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και η καθημερινή αφοσίωση που δείχνουμε στη δουλειά μας, να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε την θετικά αναπτυσσόμενη πορεία μας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Έχουμε αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό δίκτυο εκτιμώντας τις ανάγκες των πελατών, των προμηθευτών και των εργαζομένων.

 

 

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Σκοπός μας να αναπτύξουμε συναφείς επιχειρήσεις που υποστηρίζουν και συμβάλλουν στην συνολική απόδοση μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Συνεχώς ερευνούμε καινοτόμες λύσεις στις διαδικασίες παραγωγής καθώς και καινούργιες τεχνολογικές εξελίξεις.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Privacy & Τεχνικό Φινίρισμα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται σε κάθε συνεργασία με τους πελάτες μας διέπονται από συμφωνία εμπιστευτικότητας. Τα 3D αρχεία και οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται για την προετοιμασία, την ανάπτυξη και την υλοποίηση  του πρωτοτύπου μοντέλου είναι αυστηρώς εμπιστευτικά.

 

Στο τεχνικό φινίρισμα, τα υποστηρίγματα αφαιρούνται. Στον CJP δεν υπάρχουν υποστηρίγματα. Σε SLA και FDM εάν τα υποστηρίγματα είναι δύσκολα προσβάσιμα ή βρίσκονται μέσα στο αντικείμενο, τότε δεν θα μπορούν να αφαιρεθούν και θα παραμείνουν ορατά στο εσωτερικό του μοντέλου. Στον SLA το μοντέλο σκληραίνει κάτω από υπεριώδες φως. Στο CJP, το μοντέλο σας τυπώνεται, καθαρίζεται και επικαλύπτεται με σκληρυντικό. Εάν το μοντέλο είναι μεγαλύτερο από την επιφάνεια εκτύπωσης, τότε θα κοπεί σε δύο κομμάτια και θα κολληθεί ξανά μετά την εκτύπωση. Η γραμμή κοπής θα είναι ορατή. Πρόσθετα φινιρίσματα είναι διαθέσιμα κατόπιν ζήτησης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 448, 15342

Αγία Παρασκευή, Αθήνα

Email: info@polyplastic.gr

Τηλ: +30 2106017316

Fax: +30 2106017634